cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Getting Dynatrace error with Dynatrace with 7.1.14.1019

ravishankar_jan
Participant

why are we getting below error at application end. and how do we avoid the below error.

dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165 Uncaught TypeError: f.mx is not a function
at XMLHttpRequest.c.(anonymous function) (https://favms.aa.com/XXXX.YY.com/abc.jana.aa.USA/dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165:219)
at c (dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:154)
at r.b.send (dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:158)
at Object.send (jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1)
at Function.ajax (jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1)
at bindInfo (FAInfo:1746)
at HTMLDocument.<anonymous> (FAInfo:1743)
at a (jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1)
at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1)
at Function.ready (jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1)
c.(anonymous function) @ dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165
c @ dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:154
b.send @ dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:158
send @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
ajax @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
bindInfo @ FAInfo:1746
(anonymous) @ FAInfo:1743
a @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
fireWith @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
ready @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
h @ jquery?v=UgyEMAYOuSB9Bb6HcOEVHpd6fIIp54yF086SRNVcdIY1:1
3dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165 Uncaught TypeError: f.mx is not a function
at XMLHttpRequest.c.(anonymous function) (https://XXXX.YY.com/abc.jana.aa.USA/dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165:219)
c.(anonymous function) @ dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165

E @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:167

F @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165

d @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:155

XMLHttpRequest.send (async)

c @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:154

b.send @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:158

send @ jquery-1.9.1.js:8526

ajax @ jquery-1.9.1.js:7978

bindEffectiveYear @ VEXDays:1343

(anonymous) @ VEXDays:522

fire @ jquery-1.9.1.js:1037

fireWith @ jquery-1.9.1.js:1148

ready @ jquery-1.9.1.js:433

completed @ jquery-1.9.1.js:103

dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165
Uncaught TypeError: f.mx is not a function

at
XMLHttpRequest.c.(anonymous function) (https://favms.aa.com/AA.Crew.FA.Vacations/dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165:219)

c.(anonymous function) @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165

XMLHttpRequest.send (async)

c @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:154

b.send @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:158

send @ jquery-1.9.1.js:8526

ajax @ jquery-1.9.1.js:7978

bindEffectiveMonth @
VEXDays:1308

success @ VEXDays:1361

fire @ jquery-1.9.1.js:1037

fireWith @ jquery-1.9.1.js:1148

done @ jquery-1.9.1.js:8074

callback @ jquery-1.9.1.js:8598

onreadystatechangeCallback @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:170

E @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:167

F @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:165

d @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:155

XMLHttpRequest.send (async)

c @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:154

b.send @
dtagent_ICA23STVrx_7000000301007.js:158

send @ jquery-1.9.1.js:8526

ajax @ jquery-1.9.1.js:7978

bindEffectiveYear @ VEXDays:1343

(anonymous) @ VEXDays:522

fire @ jquery-1.9.1.js:1037

fireWith @ jquery-1.9.1.js:1148

ready @ jquery-1.9.1.js:433

completed @ jquery-1.9.1.js:103


1 REPLY 1

gary_spencer
Inactive

Hi,

This looks like some problem between the UEM Basic XHR detection and your site.

Workaround you can disable Basic XHR detection in UEM settings (more here).

You should open a support ticket for this, including 2 fiddler traces (one with one without basic XHR (assuming that is workaround, I think it will be)) and also ensuring decrypt HTTPS traffic in Fiddler is set. If disabling Basic XHR is not enough for you, you can troubleshoot disabling the different UEM settings that you have enabled.

Gary