cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Hi Team

siva_puli_exter
Inactive

cuserssivapulidownloadssivajune22062018log-file.docx

Could you please help on this?

We have email alerting configured for incidents (CPU, Memory, Application process shutdown) both in production and quality. In Quality, alerts are coming in well. In production, we received alerts for some time without any issue. Recently, for the past 2 weeks, we have not been receiving any alerts. We have not changed any configuration settings. Also, there is not user group created. We have only four people to receive alerts, so manually entered email ids both in production and QA. I am attaching log files. However, we could see alerts are being triggered in dynatrace. In the log file, you can see incidents triggered between 08:40 to 09:30AM

Please help us on this issue?

Thanks in advance.

Thanks&Regards

@Siva

2 REPLIES 2

rajanikanthanka
Inactive

Did you check if the smart alerting is enabled for those alerts?

BabarQayyum
Leader

Hello @Siva P.

In this situation first of all check whether your SMTP is working accordingly.

In the Email recipient box, enter an email address to verify that your provided SMTP server settings work. Press Send verification email to test.

https://www.dynatrace.com/support/doc/appmon/admin...


Secondly check in case the smart alerting is enabled for your alerts.

Smart Alerting: Sends email just once if multiple incidents occur, until the raised incident is confirmed by a user. Otherwise notification goes out for each incident.

https://www.dynatrace.com/support/doc/appmon/admin...

Regards,

Babar