cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Java agent getting shutdown after few seconds when connects to AppMon Server 6.5.0.1289

yogesh_chavan
Newcomer

We have installed AppMon 6.5.0.1289 on Weblogic 12.2.1.2.0. after jvm restart agent gets connected but after few second its gets shutdown. below are the all additional details.
OS- linux Redhat 7.4
Java - 1.8.0

8 REPLIES 8

BabarQayyum
Leader

Hello Yogesh,

Did you review the agent and collector logs for the said situation?

Regards,

Babar

dnizhebovskiy
Inactive

A similar problem. Installed AppMon 2018 April, CentOS 7 and openJDK 8. The agent exits immediately after the start. At the same time, there are no error records in the agent logs, in the server logs, or in the system logs.

P.S. Sorry for my bad english 🙂


Hello @dmitry n.

Did you check the collector logs?

What is the agent technology?

I hope there will be no firewall in between agent and collector.

Regards,

Babar


I'm trying to run java agent

Here are the collector logs:logs.txt

Firewall off


Hello @dmitry n.

I could not find in the logs except the below message.

2018-07-24 14:17:08 UTC WARNING [Controller] Connection between controller and agent JavaAplication_Monitoring@localhost.localdomain:27886 closed (null)

Which AppMon version do you have?

Which Java version application is using?

Is your application 32bit or 64bit?

Did you use the 32bit or 64bit library to instrument the agent?

Do you have a same server for the collector and server?

Do you have a trail license?

If I forget to ask something then you can add 🙂

Regards,

Babar


AppMon 2018 April 7.1.8
64 bit Java
64 bit application
64 bit Linux CentOS 7
server and collector on the same machine
I'm using a trial version of dynatrace
starting the agent from the root user


This is the agent's output at startup:agentstart.txt

Thank you in advance for your cooperation 🙂


mohammed_shasar
Newcomer

Did anyone has a solution for this problem?