cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

PROBLEM WITH PERFORMANCE WAREHOUSE CONNECTION

roberto_ravo
Guide

Hi all, I've a problem with the perf warehouse, I have not the message 'Performance Warehouse is connected' but I have 'Synchronizing System Profiles..'.

How can I solve this problem?

I'm' using Dynatrace 6.5

Thanks in advantage,

Roberto

5 REPLIES 5

peter_karlhuber
Dynatrace Pro
Dynatrace Pro

Hi Roberto,

there's a log file called Repository.0.0.log among the server logs, please have a look at it in the System Information dashlet.

If this doesn't give you a clear hint of what's going on, please open a support ticket with a support archive attached. Thanks,

best regards,

Peter

henry_apletree
Inactive

Hi Roberto,

While this is definitely not the canonical answer, on 6.5 I have had the same issue where perf warehouse seems to get stuck on "Synchronizing System Profiles" after network disruption (for us it happens sometimes after a VMWare Snapshot disrupts connectivity to the DB.

For us the issue is always resolved, by simply disconnecting and reconnecting the performance warehouse within the AppMon client.

If this doesn't help you then as Peter suggests above it might be best to raise a support ticket to investigate further!

Best regards,
Henry

Hi Henry,

I've tried the workaround suggested by you and it works!

Thanks a lot,

Best Regards,

Roberto

Glad to hear it! Thanks Roberto!
If you don't mind I will accept this answer as working.

roberto_ravo
Guide

Hi Peter,

thank you for the answer,

I've opened a support ticket with the log file indicated by you.

Best Regards,

Roberto