cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

This product reached the end of support date on March 31, 2021.

instrumentation ruleset is in an inconsistent state after import a system profile

ran_wang
Inactive

Hi all,

There has an agent mapping issue when I
reinstall a dynaTrace server and import a system profile into it.

I can make sure that the agent mapping is
all correct when I export the system profile

And the agent configurations did not changed on
the customer’s application.

Then I reinstalled the dynaTrace server.

When I first import the same system profile,
the agent overview shows that all agent statues are OK

But after I restart the collector, some of
the agent statues is OK but some of them change to <instrumentation disabled.
Because instrumentation ruleset is in an inconsistent state>

But the agent mapping name is totally same with agent name injected in the applications.

Here the issue agent log

I want to know why it happened and how should I do.

Thank you.

4 REPLIES 4

GabrielPrioli
Dynatrace Pro
Dynatrace Pro

Hi Wang, were you able to fix this issue? If not, I recommend you open a Support Ticket.

vocah
Newcomer

"Best answer" is to open a ticket..


lmalw
Contributor

Hi Wang,

Was this issue fixed? If yes need to know the solution because we are also facing the same issue.

Thanks,

Lalit


Joe_Hoffman
Dynatrace Leader
Dynatrace Leader

A quick idea: Edit the profile, change the Agent Mapping string pattern. Save the profile. Then edit it again, change it back to the correct string pattern, save the profile. Restart the Collector AND associated agents. If this does not work, open a support ticket.