cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Wrong node addresses in AG/OA configurarion

henk_stobbe
DynaMight Champion
DynaMight Champion

Hello,

 

When looking in AG/OA configs, I notice that the list in the config file with all cluster addresses contains multiple addresses from one specific node. Those extra addresses are unreachable. So all nodes show a single address but one node shows all addresses (including interfaces like backup an management lan)

 

Can I regenerate this info? Where can I find it on my cluster?

 

KR Henk   

5 REPLIES 5

Julius_Loman
DynaMight Guru
DynaMight Guru

Did you try to set it in CMC for the particular node?

Julius_Loman_0-1657796567544.png

 

Certified Dynatrace Master | Alanata a.s., Slovakia, Dynatrace Master Partner

Hi Julius,

 

Yes we have,

 

henk_stobbe_0-1657797653338.png

 

Thank you (-; Henk

Ok then check what do you have on the embedded ActiveGate on the node. So open security-Gateway/config/custom.properties and in your case might want to add:

 

[connectivity]
dnsEntryPoint = https://161.89.179.16:8443/communication

 

 and restart the embedded activegate using launcher/security-gateway.sh restart

Certified Dynatrace Master | Alanata a.s., Slovakia, Dynatrace Master Partner

Radoslaw_Szulgo
Dynatrace Guru
Dynatrace Guru

That's OK and intended. Usually, multiple addresses are created. OneAgent just uses the first one on the list that works. No problem with that.

Senior Product Manager,
Dynatrace Managed expert

We have 1 address per cluster node, one node differs and has all interfaces in the defined in the list. 

 

But you are right, it still functions (-;