cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

requests missing

ckc
Organizer

Hi,

We are having some issues after some http software services ip adresses where changed.

A couple applications changed ip adress, after this some request are missing.

Regex are there and have not been changed, checked under the software service and the configuration history XML, regex are there. Tried redeploy but they still get placed in other operations.

Server cache is not full, 92000 atm.

Tried AMD restart.

Would prefer not to delete the software service and make it Again, any other Things I can try?

Regards,

Claus

5 REPLIES 5

matt_lewis
Dynatrace Advisor
Dynatrace Advisor

Hey Claus,

Just a request for more background info, can you send us screenshots of the current software service configuration for this HTTP software service? Shouldn't have to re-create the software service, unless the analyzer has changed (ie: HTTP to XML over HTTP).

Thansk,

-Matt Lewis

ckc
Organizer

Hi Matt,

Have not made any changes except ip/port.

Only thing that is not default is url monitoring (screenshot below) and User name recognition.

ckc
Organizer

Tried through the wizard to ad a Static url from the Automatic traffic trace, moved it to the top over all the other regex, still nothing pops up in the cas.

ckc
Organizer

Found it, we had upgraded the front end servers so they used a different weblogic version.

Under the SS/Content type, som regex that worked before had "use active content type" and those WHO worked had "report all content type", set the ones missing to this and they now pops up.

matt_lewis
Dynatrace Advisor
Dynatrace Advisor

Yeah, I was figuring there must have been something interesting in the RegEx definitions, as otherwise what you described should not have caused any issues. Glad it is all sorted now!