cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Davis CoPilot official launch

Mizső
DynaMight Guru
DynaMight Guru

Sziasztok!

Pár napja hivatalosan is bejelentette a Dynatrace a várva várt Davis CoPilot indulását. :dynaspin: Én már nagyon vártam, mert a DT playground környezetében Launcher - Dynatrace Playground - Dynatrace már korábban játszottam vele és meglepően jól működött. 😉

Tudj meg többet a Davis CoPilot-ról az alábbi LinkedIn cikkünkben, hogy hogyan változtathatja meg és segítheti a vállalati működést:

Davis CoPilot: A Dynatrace legnagyobb újítása, amely lebontja az IT és az üzleti döntéshozók közötti...

Jó olvasást!

Üdv:

Mizső

Dynatrace Community RockStar 2024, Certified Dynatrace Professional
5 REPLIES 5

AndrasKovacs
Participant

Szia @Mizső ,

én valamiért még nem találom a Playground-on, pedig a leírás szerint keresem a CoPilot-ot:

AndrasKovacs_0-1729763943576.png

Mizső
DynaMight Guru
DynaMight Guru

Szia András!

Bocsánat rosszul írtam nem a playground-on játszottam vele hanem a demo live-on: Launcher - Demo Live (guu84124) - Dynatrace

Nagyon jó, hétvégén tovább gyűrtem. Javaslom hogy nézd meg ezt a dokumentációt hozzá:

Davis CoPilot prompt examples - Dynatrace Docs

Üdv:

Mizső

Szia @Mizső,

hmm, a demo-ba a Community-accounttal próbáltam belépni, de nincs jogosultságom:

AndrasKovacs_1-1730411191518.png

Mizső
DynaMight Guru
DynaMight Guru

Szia @AndrasKovacs,

Mi partnerek vagyunk lehet ezért megy a DEMO rendszer. Megnézem újra a playground-ot, hogy kell-e még valami beállítás, jogosultság amit el tudunk végezni saját hatáskörben. 

Nektek egyébként Saas vagy Managed DT-ek van?

Üdv:

Mizső

andras_kovacs01
Contributor

Szia Mizső,

igen, ez lesz az, partnerjog kell a demohoz. Eszembe jutott, hogy az egyik fiókomhoz van ez a jog, és így már én is ki tudtam próbálni, köszönöm!

Nálunk egyébként Managed van hosted self-monitoringgal, ezért SaaS is van 🙂

Featured Posts