cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Dynatrace PUB

Published on ‎20 Apr 2023 06:11 PM by DynaMight Guru

Kedves Dynatrace-t (is) nyúzó Kolléga!

 

Korábban jeleztem, hogy hagyományt szeretnénk teremteni a tavaly elindított Dynatrace PUB kezdeményezésből. Egy kicsit késve az ígéretkehez képest, de ismét lehetőségünk van találkozni és egy jót beszélgetni pár sör mellet (igyekszünk növelni a mennyiségét 😊). Ha esetleg még nem hallottál a Dynatrace PUB-ról, akkor ezúton szeretnénk meghívni a tagjai közé!

Továbbra is valljuk, hogy a jó csapatmunkához (és hangulathoz) elengedhetetlenek a jó személyes beszélgetések, a kötetlenség, amelyeket Teams-en nem lehet megteremteni. A Dynatrace PUB segítségével kiszakadhatunk a „szürke” hétköznapokból, amikor pár sör mellett megbeszélhetjük az élet nagy dolgait, szépségeit és esetleg érinthetjük nagy duzzogva az informatika újdonságait, kihívásait és megoszthatnák tapasztalatainkat egymással.

 

Hogy legyen miről beszélgetni, az elején egy rövid, max. 15 perces demo-ban lehetőségetek lesz megismerkedni az új Dynatrace Experince-szel. (Természetesen az első kör kirendelése után…)

 

Szeretnénk útjára indítani egy játékot is!

Készíts a LinkedIn-en egy poszt-ot, amelyben szerepel a #dynatrace. A posztban mutasd meg, miért szereted használni a Dynatrace-t, valamit, amiről a Dynatrace eszedbe jut, vagy ami a Dynatrace-ről jut eszedbe. Lehet ezt akár csak egy kép posztolásával vagy egy találó kifejező mondattal.

 

A játékban résztvevők között értékes borokat sorsolunk ki.

 

Én ilyeneket szoktam készíteni 😉: https://www.linkedin.com/posts/janos-mizsei-2017_dynatrace-community-dynamights-activity-70421162706...

              

A visszajelzések alapján a helyszínen nem változtattunk: Tiltott Csíki Söröző Mechwart liget

A találkozó időpontja: 2023. május 3. 18:00

 

Bízom benne, hogy elfogadod a meghívásunkat és folytathatjuk a hazai Dynatrace Community építését. Az e-mail mellet egy meghívót is kiküldtem, ha elfogadod, akkor azzal jelezheted részvételi szándékodat.

 

További szép napot kívánok Neked!

 

Üdv:

Mizső, a Dynatrace PUB ceremóniamestere

 

Mizsei János

Vezető APM szakértő

Dynatrace Certified Professional

Dynatrace DynaMight Leader
+36 70/458-0414

janos.mizsei@telvice.hu

 

Mizs_0-1682010211717.png

 



Event has ended
You can no longer attend this event.

Start:
Wed, May 3, 2023 05:00 PM BST
End:
Wed, May 3, 2023 09:00 PM BST
0 Kudos
0 Comments