In looking at the Pages View, the Number of views says 11.1 /min. So if I understand that correctly, this means there are 11 visits a minute.- so to get the # in 30 days
60 minutes in an hour - 60 x 11.1 = 666
24 hours in a day - 666 x 24 = 15984
30 days X 15984 = 479,520
Is there a way the system can do this? Seems a clunky way of doing this
Solved! Go to Solution.